Oerraede 40, 6063EA Vlodrop

Buiten schilderwerk

Buiten schilderwerk

Transformeer Uw Buitenkant met Vakmanschap

Bij Schildersbedrijf SchaeferVGS begrijpen we dat de buitenkant van uw huis het eerste is wat opvalt. Ons buitenschilderwerk tilt de uitstraling van uw woning naar een hoger niveau met zorgvuldig vakmanschap en hoogwaardige verfmaterialen. We letten op details zoals strakke lijnen, vol schilderwerk en het dichtmaken van naden en kieren in de kozijnen

Van gevels tot kozijnen en deuren, wij richten ons op duurzaamheid en esthetiek. Ons gespecialiseerde team staat klaar om uw buitenruimte te beschermen tegen de elementen en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling te creëren die de tand des tijds doorstaat. Wij raden dan ook altijd aan om uw huis elke 2 a 3 jaar een beurt te geven. Want met de weersinvloeden van deze tijd is het beter om uw huis goed te onderhouden en niet te lang laten liggen dat het weer te laat is en zo extra geld gaat kosten.

Wij schilderen buiten ook de gevels van uw huis. Wij laten hier altijd een kleur en verf advies voor maken bij de groothandel. Zo kunnen we altijd de beste stappen opvolgen en u verzekeren op een mooi resultaat.

Neem contact op voor een vakkundige benadering van buitenschilderwerk en ontdek hoe wij uw huis in een meesterwerk kunnen veranderen.

Het algemene proces

Contact
Inspectie
Offerte
Schilderen
Nazorg

Voor

Bekijk ons werk