Oerraede 40, 6063EA Vlodrop

Over ons

Opgericht door een vader en zoon, is Schildersbedrijf SchaeferVGS meer dan een schildersbedrijf; het is een familieverhaal van passie voor perfectie en toewijding aan elk project. Onze ervaring strekt zich uit over diverse sectoren, van nieuwbouw tot bedrijfsrenovaties, en we hebben met trots onze stempel gedrukt op talloze projecten in de regio.

Ron Schaefer

Co- Eigenaar

Mijn naam is Ron Schaefer. Ik ben in 2003 gestart met dit bedrijf.
Samen met mijn vrouw Sylvia (39 jaar)  heb ik met passie de zaak gerund, zij de boekhouding en ik het schilderwerk. 
Naarmate het drukker werd in de zaak heeft Sylvia 7 jaar waar het nodig was meegeschilderd. Dit ook natuurlijk met alle passie voor het schildersvak. Na die 7 jaar vond Sylvia het tijd voor wat anders, wat ik jammer vond, maar wel begrip voor had.

We hebben samen 2 kinderen Nadiné en Carlito, waar we heel trots op zijn.
Carlito onze zoon is ongeveer 10 jaar geleden in de zaak gekomen.
Als leerlingschilder heb ik hem opgeleid tot een echte vakman die je gerust alleen een schilderwerk kan laten maken, wat dan tot in de puntjes af is. Samen met mijn zoon werken is het mooiste wat er is. We zijn een heel goed team en altijd nieuwsgierig naar nieuwe technieken op schildersgebied.
Ons motto is: we zijn pas klaar als het echt van A tot Z klaar is, en de klant tevreden is!

Carlito Schaefer

Co- Eigenaar

Mijn naam is carlito. Ik ben 26 jaar oud en ben al 9 jaar schilder samen met mijn vader. Door de jaren heen is schilderen echt mijn passie geworden. Steeds blijven ontwikkelen om het nog beter en mooier te maken. De mensen blij maken met een mooi schilderwerk en ook dat je zoveel mensen leert kennen is waar ik het voor doe. Voor de meeste mensen is het voorwerk zoals schuren en plamuren een vervelend iets om uit te voeren, maar ik vind het juist fijn om te doen. Zonder goed voorwerk; geen mooi eindresultaat. Het is een mooi vak waar ik samen met mijn vader steeds in wil doorontwikkelen. Die samenwerking met mijn vader is ook iets wat ik heel fijn vind; we hebben elkaar echt leren kennen en het is mooi om met ons tweeën een voldaan eindresultaat te leveren.